Over Ons

  • warning: array_map(): Argument #2 should be an array in /var/www/artemisbelgium.be/artemisbelgium.be/wwwroot/modules/system/system.module on line 1015.
  • warning: array_keys() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/artemisbelgium.be/artemisbelgium.be/wwwroot/includes/theme.inc on line 1820.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/artemisbelgium.be/artemisbelgium.be/wwwroot/includes/theme.inc on line 1820.

ArtemisEurope is de geprefereerde partner voor bedrijven en organisaties die zich ongoing commercieel willen stretchen en hierbij op zoek gaan naar de beste inzichten en oplossingen voor een continue verbetering van hun prestaties en een hoger welzijn van de onderneming en haar medewerkers.

Bezieling

ArtemisEurope is het geesteskind van Marc Thibau, die ook als CEO de dagelijkse leiding waarneemt. Marc Thibau laat zich niet alleen leiden door zakelijk inzicht, ook fundamentele waarden liggen aan de grondslag van zijn visie. In die visie zijn deeloplossingen pas relevant als ze vanuit een holistisch perspectief worden gedefinieerd, rekening houdend met de complexiteit van het geheel en de dagelijkse bedrijfsrealiteit van de onderneming. Oplossingen dienen daarom te worden geboden vanuit een 360° benadering zodat ze ECHT kunnen bijdragen tot de optimalisatie van een onderneming. De ketting is namelijk zo sterk als de zwakste schakel.

Resultaatgericht

ArtemisEurope ademt het filosofisch denken en de strategische visie van haar oprichter uit in elke porie van haar organisatie. Onze observaties zijn holistisch, zonder te zweven. Onze benadering is kritisch, zonder te verlammen. Onze resultaten zijn meetbaar. Alleen passie en volgehouden principieel ondernemerschap heeft ArtemisEurope in staat gesteld zich op korte termijn te vestigen als geprefereerde gids.
Sinds haar oprichting is ArtemisEurope uitgegroeid tot de "sparring partner" van heel wat bedrijven en organisaties, van kmo tot multinational. De specialisten van ArtemisEurope bestrijken sindsdien zowat de hele Europese markt en onderscheiden zich door een unieke deskundigheid waarin theoretische kennis, toegepaste ervaring en pragmatische aanpak voor de fundering zorgen.

Onze methoden zijn niet enkel op theoretische inzichten gebaseerd, ze putten vooral uit jarenlange ervaring, uit de groeipijnen die onze specialisten ooit zelf hebben ervaren. Ze brengen u niet alleen de noodzakelijke informatie om betere beslissingen te nemen, ze inspireren u ook opdat u nieuwe proposities, nieuwe business modellen kan waarnemen en uitwerken. Samen met u streven onze specialisten er naar uw denken, het handelen van uw medewerkers en de achterliggende strategie zo te stretchen dat nieuwe ideeën en methoden zich kunnen presenteren om een hoger resultaat te realiseren.

Waarden

Aan de grondslag van ons handelen vindt men de weerspiegeling van onze bedrijfswaarden: Integriteit, objectiviteit, duurzaamheid, teamwork, vertrouwen en resultaatgerichtheid.