Artemis Sales support

  • warning: array_map(): Argument #2 should be an array in /var/www/artemisbelgium.be/artemisbelgium.be/wwwroot/modules/system/system.module on line 1015.
  • warning: array_keys() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/artemisbelgium.be/artemisbelgium.be/wwwroot/includes/theme.inc on line 1820.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/artemisbelgium.be/artemisbelgium.be/wwwroot/includes/theme.inc on line 1820.

Hebben uw verkopers hun handen vol met het opvolgen van hun bestaande klantenrelaties en het garanderen van een perfecte service? Wil u op vlak van prospectie graag een tandje bijsteken en uw klantenportefeuille sneller uitbouwen?

Artemis Sales Support is de referentie in lead generation & lead qualification btob. We ondersteunen de groei van kmo’s en multinaltionals door het uitvoeren van succesvolle prospectieacties, nationaal en internationaal en leveren een totaaloplossing om uw prospectie succesvol te boosten. Samen ontwikkelen we een efficiënte prospectiestrategie die ervoor zorgt dat u doelgericht, gefocust en op een strategisch onderbouwde wijze uw klantenportefeuille stelselmatig kan uitbreiden via direct sales of indirect sales. We ontwikkelen een krachtige sales pitch, identificeren uw onderscheidend vermogen, definiëren gewenste doelgroepen en zorgen voor de aanleveren van adreslijsten. Vervolgens zorgen we voor een trefzekere en overtuigende benadering van uw prospecten, garanderen u een kwalitatieve screening en brengen u in contact met potentiële klanten.

Artemis Sales Support opent voor u de juiste deuren zodat uw verkopers zich kunnen focussen op het closen van deals. Uw groei is wat ons drijft!

Artemis Sales Support levert kwalitatieve oplossingen voor:Lead Generation

De Lead Generation diensten van Artemis helpen u om uw sales team beter te positioneren. In naam van onze klanten voeren we gerichte prospectie acties uit om potentiële klanten te identificeren. We creëren een sales opportunity pipeline met waardevolle prospecten. Via kwalitatieve gesprekken met beslissingsnemers en stakeholders brengen we business painpoints en behoeften in kaart. Uw verkopers worden hierdoor efficiënter ingezet waardoor hun succesratio significant stijgt.

Onze tussenkomst draagt bij tot de toename van het aantal leads, de inkorting van de sales cyclus, de verhoging van de productiviteit van het sales team en van de ROI van verkopers.

terug naar overzicht

Lead Qualification

Lead qualification heeft als doel om te bepalen of een lead al dan niet interessant is om verder te bewerken. Daarnaast heeft lead qualification tot doel om, door middel van een grondige analyse sneller de slaagkansen bij een bepaalde prospect op een gegeven moment, in te schatten. Daarom vergt lead quaification gespecialiseerde kennis.

Om nauwkeurig een inschatting te maken van een situatie moet men de situatie ontleden. Hoe grondiger de ontleding hoe nauwkeuriger de inschatting. De prospecteurs van Artemis zijn daarom geen groentjes maar ervaren sales profielen die met kennis van zaken diepgaande gesprekken aangaan met beslissingsnemers om inzicht te krijgen in de aard van hun behoeften, noden en pijnpunten, enz…

Door het uitvoeren van een grondige lead qualificatie verzekeren we onze klanten van een nauwkeurige kansberekening. Lead qualification is all about: “what and when is in it for me”.

terug naar overzicht

Lead Nurturing

We weten dat slechts een klein percentage prospecten en spontane aanvragen in een concrete aankoopfase zitten. Daarom weten we dat het absoluut niet loont om op prospecten te jagen, zolang hun aankoopintentie of hun aankoopvermogen te laag ligt.

80 tot 90% van de prospecten is dus nog niet klaar zijn om tot aankoop over te gaan, hoe groot ze hun nood ook inschatten en hoe sterk ze hun interesse ook uiten. In deze gevallen zijn een nauwkeurige opvolging en een continue dialoog met de prospect doeltreffend om de kansen op succes te verhogen. Hoewel veel verkopers geneigd zijn deze prospecten los te laten, loont het uitermate om prospecten met een groot waardepotentieel te koesteren en op te volgen. Wie deze prospecten koestert, bouwt een lange termijn relatie op die de prospect positief aan u verbindt.

Onze Lead Nurturing diensten helpen u de beslissingsnemers bij uw prospecten verder op te volgen. We helpen u uw prospecten te koesteren tot het punt wordt bereikt waarop ze koopvaardig zijn en bereid zich te engageren in het aankoopproces. Samen bouwen we tijdens de rijpingsfase een relatie en een aanwezigheidspolitiek op. We optimaliseren de contactmomenten, die de prospect prikkelen. Hoe beter uw relatie met uw prospect, hoe beter u inzicht krijgt in zijn behoeften, waardoor uw slaagkansen gevoelig toenemen.

Door een zorgvuldige lead nurturing stijgt de convertieratio van prospect naar klant. Zaadjes kunnen maar kiemen als ze voldoende water krijgen. Niet teveel en op het juiste moment. Dan kunnen ze volwaardig uitgroeien tot een boom. De prospecteurs van Artemis verzekeren u van de juiste contactmomenten en houden nauwlettend het moment in de gaten wanneer de vrucht rijp is om te plukken.

terug naar overzicht